کدو

خواص کدو و تخم کدو :
کدو از لحاظ  طب قدیم ایران سرد و تر یعنی خنک کننده و مرطوب کننده است و از لحاظ شیمیایی  بدن را قلیایی می کند . کدو چون دارای کالری است بنابراین مهمترین
غذا برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند .
1)تخم کدوی خام اثر دفع کرم روده دارد و چون سمی نیست اطفال نیز می توانند از آن استفاده کنند . برای این منظور باید مقدر 50 گرم تخم کدو را پودر کرده و با عسل مخلوط نموده و مصرف کنید و باید بعد از چهار ساعت یک مسهل مانند روغن کرچک بخورید که کرمها را دفع کند .
2)کدو اثر ملین ، مدر و رفع یبوست و رفع سوء هاضمه را دارد
3)به اشخاصی که تب دارند کدو می دهند تب را پائین می آورد
4)کدو برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی غذای خوبی است
5)کدو خونساز است و برای استفاده از این خاصیت کدو باید آنرا همراه با آب غوره و یا سرکه در روغن زیتون پخت و مصرف نمود
6)برای رفع دندان درد آب کدو قرقره کنید
7)برای درمان گوش درد چند قطره آب کدو در گوش بچکانید
8)برای برطرف کردن التهاب  معده ، کبد و کلیه کدوی پخته را روی این اعضاء بگذارید
9)پوست کدو را خشک کنید خوردن آن درمان بواسیر و خونریزی معده و روده است
10)تخم کدو درمان کنننده سرفه و برطرف کننده اخلاط خون است
11)برای زخم روده ها و مثانه و سوزش مجرای ادرار تخم کدو مصرف کنید
12)روغن تخم کدو برای رفع تب و دل پیچه مفید است
13)کدو و تخم کدو هر دو برای پیشگیری سرطان مفید می باشند
14)تخم کدو علاج کننده سرطان پروستات و برطرف کننده ورم پروستات می باشد .
15)کدو و تخم کدو در پیشگیری سرطان ریه بسیار موثر است و اشخاص سیگاری و حتی آنهائیکه با این اشخاص زندگی می کنند برای اینکه مریض نشوند باید از کدو استفاده کنند .

/ 0 نظر / 17 بازدید